The Wellshire

A value-add purchase, this twelve-story, high-rise community was built in 1962 and is located in southeast Denver. The Wellshire is a one of kind community with wrap-around balconies, floor to ceiling windows, and spacious units averaging nearly 1,000 sf. The Wellshire is ideally situated to benefit from a value-add renovation program due its central location, large units, dramatic views, and strong demographics.

Upgrades at the property include the conversion of the 12th floor community room into an additional unit, enhancement of the roof deck with a fire pit, outdoor TVs, and new BBQs. On the ground floor, Seagate completed a 3,500 square foot expansion and renovation including a new leasing office, community room with pool table and shuffle board table, fireplace, kitchen, and conference rooms. In addition, the courtyard was renovated to include a firepit, water feature, landscaping improvements and renovated dog park.